Share

Balustrade de inox in Alba Iulia la pret ieftin

Cauti balustrade de inox in Alba Iulia, judetul Alba? vezi modele de balustrade din inox Alba Iulia la preturi ieftine online, si cere o oferta de pret. Firma noastra este specializata in balustrade inox, balustrade inox-lemn, balustrade inox-sticla, precum si alte confectii metalice, va oferim produse si servicii de calitate. Producem si pentru celelalte localitati din judetul Alba,

Contact numar telefon: 0727.742.735

Realizam confectii de inox, balustrade si scari metalice inox, fier forjat si copertine din inox.

Descoperiti cataloagele 2017 pentru a contura cu claritate finisajele acestor sisteme de o eleganta si o durabilitate incredibila! Transportul si montajul sunt GRATUITE, astfel incat termenul de executie este considerabil redus. Putem sa executam la comanda orice model propus de Dvs.

Balustrade de inox interioare Alba Iulia: executam balustrade din inox pentru scari interioare la preturi ieftine. Va oferim o gama diversificata de modele de balustrade inox cu insertie lemn precum si balustrade de cu sticla. Poti vedea modele de scari interioare din inox, precum si scari sau balustrade din lemn sau sticla realizate pentru clientii nostri.

Balustrade de inox exterioare Alba Iulia: realizam balustrade din inox pentru scari exterioare ieftine. Va oferim o gama diversificata de modele de balustrade cu sticla la preturi ieftine, precum si balustrade inox cu insertie lemn ieftine. Balustradele din inox sunt mai ieftine decat balustradele din fier forjat.

balustrade inox ieftine in Alba Iulia

Siguranta, eleganta dar si un aspect premium pentru scara, terasa sau balconul dvs.

Specialistii nostri executa din inox: balustrade pentru interior si exterior, scari inox cu trepte din lemn, copertine din inox si policarbonat, mobilier, elemente decorative. In metalurgie, otelul inoxidabil (sau inox) este acel aliaj al otelului care conține cel puțin 11% crom in procente de masa. Acest tip de oțel este rezistent la coroziune. Inoxul este un oțel cu un continut scazut de carbon în compozitie, care conține crom în proporție de 10 % din greutate. Acest adaos de crom ii confera otelului proprietatile sale unice de inoxidabilitate și rezistență la coroziune. Prezența cromului permite formarea unei pelicule dure, invizibile de oxid de crom pe suprafata otelului, capabila de a se autoreface în caz de alterare mecanica sau chimica. Obiectele realizate din inox isi vor pastra acelasi aspect indiferent de gradul de uzura, o lunga durata de timp fara a se pierde din stralucire sau luciu.

Inoxul este un material ce denota stil si eleganta, se imbina usor cu sticla, lemnul si policarbonatul, este usor de intretinut si dureaza in timp. Deoarece dorim sa va oferim cea mai buna calitate, folosim inox alimentar AISI 304 si oferim declaratii de conformitate pentru lucrare si materiale. Modelele pot fi produse de noi insa daca exista o preferinta din partea clientilor suntem in masura sa raspundem pozitiv solicitarilor.

Tipuri de lucrari:

  • Balustrade de inox interioare si balustrade de inox exterioare
  • Balustrade cu mana curenta de inox, balustrade de inox si lemn, balustrade din inox si sticla
  • Balustrade din fier forjat, balustrade din lemn, balustrade fier forjat si lemn
  • Scari metalice cu balustrade de inox si balustrade pentru scari
  • Balustrade de inox pentru balcon casa sau apartament
  • Balustrade de inox pentru terase, baruri, cluburi, magazine, mall-uri
  • Balustrade de inox pentru sedii firme, farmacii, banci, primarii, spitale
  • Balustrade de inox pentru piscine

Lasa un comentariu