Share
Balustrade de inox Suceava

Balustrade de inox Suceava

Balustrade de inox Suceava, judetul Suceava: vezi modele de balustrade din inox Suceava la preturi ieftine online, si vorbeste cu un specialist pentru a cere o oferta de pret. Firma Alexia Invest SRL este specializata in balustrade inox Suceava, precum si alte produse direct de la producator, va ofera produse si servicii de calitate.

Contact numar telefon: 0727.742.735

Realizam confectii de inox, scari metalice inox si copertine din inox.

Sistemele de balustrada inox si copertine inox produse de Alexia Invest SRL sunt mai aproape de clientii din Suceava. Descoperiti cataloagele 2016-2017 pentru a contura cu claritate finisajele acestor sisteme de o eleganta si o durabilitate incredibila! Acordam garantie de 20 de ani.

Balustrade de inox interioare Suceava: executam balustrade din inox pentru scari interioare la preturi ieftine. Va oferim o gama diversificata de modele de balustrade inox cu insertie lemn precum si balustrade de cu sticla. Poti vedea in Galerie modele de scari interioare din inox realizate pentru clientii nostri.

Balustrade de inox exterioare Suceava: realizam balustrade din inox pentru scari exterioare ieftine. Va oferim o gama diversificata de modele de balustrade cu sticla la preturi ieftine, precum si balustrade inox cu insertie lemn ieftine. Balustradele din inox sunt mai ieftine decat balustradele din fier forjat.

Siguranta, eleganta dar si un aspect premium pentru scara, terasa sau balconul dvs.

Specialistii nostri executa in Suceava balustrade din inox: balustrade pentru interior si exterior, scari inox cu trepte din lemn, copertine din inox si policarbonat, mobilier, elemente decorative. In metalurgie, otelul inoxidabil (sau inox) este acel aliaj al otelului care conține cel puțin 11% crom in procente de masa. Acest tip de oțel este rezistent la coroziune. Inoxul este un oțel cu un continut scazut de carbon în compozitie, care conține crom în proporție de 10 % din greutate. Acest adaos de crom ii confera otelului proprietatile sale unice de inoxidabilitate și rezistență la coroziune. Prezența cromului permite formarea unei pelicule dure, invizibile de oxid de crom pe suprafata otelului, capabila de a se autoreface în caz de alterare mecanica sau chimica. Obiectele realizate din inox isi vor pastra acelasi aspect indiferent de gradul de uzura, o lunga durata de timp fara a se pierde din stralucire sau luciu.

Inoxul este un material ce denota stil si eleganta, se imbina usor cu sticla, lemnul si policarbonatul, este usor de intretinut si dureaza in timp. Deoarece dorim sa va oferim cea mai buna calitate, folosim inox alimentar AISI 304 si oferim declaratii de conformitate pentru lucrare si materiale. Modelele pot fi produse de noi insa daca exista o preferinta din partea clientilor suntem in masura sa raspundem pozitiv solicitarilor.

  1. By Balustrade din inox Suceava preturi ieftine | BuyXpress on septembrie 29, 2016 at 4:27 pm

    […] de balustrade inox Suceava si copertine inox produse de Alexia Invest SRL sunt mai aproape de clientii din Suceava. […]

Lasa un comentariu