Share

Cum Sa Faci Bani Online pe Telefon

Vezi cum sa faci bani online pe telefon! Poti face bani online cu telefonul tau Android fara investitii. Daca vrei sa faci bani pe Internet usor, aceasta este una dintre cele mai usoare metode. Ce trebuie sa faci?

In primul rand, trebuie sa intri pe aceasta pagina de pe telefon, dupa care descarci aplicatia Whaff Rewards de pe http://www.filedropper.com/comwhaffwhaffapp gratuit. Nu iti face griji, aplicatia este gratuita si nu contine virusi. Daca nu iti permite sa o instalezi, mergi la setarile telefonului, la Securitate, si bifezi „unknown sources/surse necunoscute”.

Metoda de a face bani: dupa ce ai instalat aplicatia, iti faci un cont gratuit, sau te loghezi cu contul tau de Facebook, si cand iti apare sa introduci codul de invitatie, trebuie sa pui codul BL07731 pentru a primi bonusul de 30 de centiUrmatorul pas este sa mergi in meniu la Premium picks, si incepi sa instalezi aplicatiile si jocurile gratuite din lista respectiva. Pentru fiecare aplicatie/joc esti platit pana la 1$, in functie de tipul acestora. Poti vedea in meniu la Rank si cat de multi bani au castigat alte persoane care folosesc aplicatia. Aplicatiile se instaleaza usor, si primesti banii in maxim 5 minute, deci e de ajuns sa intri maxim 10 minute pe zi.

WHAFF Rewards este printre cele mai bune aplicatii Android de facut bani prin instalarea de aplicatii si jocuri gratuite pe telefon. Esti platit la minim 10$ in PayPal, sau poti alege sa primesti cupoane pentru PlayStation Store, credite Google Play, sau gift card iTunes, Facebook, Steam. Sunt utilizatori care au facut sute de dolari cu aceasta aplicatie, si cel mai mult s-a ajuns la 22.394 $ in recompense. Bani reali!

Dovada de plata:

Cat de mult poti castiga? Depinde cat de des intri in aplicatie. Daca o folosesti odata pe luna, vei avea nevoie de un an pentru a face 10$, insa daca intri in fiecare zi poti face minim 10$ pe luna. Dupa cum vezi mai sus in imagine, in ianuarie am facut 30$. Nu te vei imbogati folosind aceasta aplicatie, insa orice ban in plus de cheltuiala e bun, nu?

Mai sunt si alte aplicatii asemanatoare, insa unele nu le-am testat, altele nu platesc bine etc. Aceasta aplicatie este singura care stiu ca plateste bine, si cu care se pot face bani. O folosesc de circa un an, de aceea o recomand. Daca mai gasesc si alte aplicatii bune, le voi posta aici, pana atunci, instalati aceasta aplicatie si incepeti sa faceti bani de pe internet.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
5 based on 4 votes
Software Name
Whaff Rewards
Operating System
Android
Software Category
Money
Price
RON 0

Lasa un comentariu