Share

Parchet laminat ieftin in Campulung Moldovenesc

Cauti oferte pentru parchet laminat in Campulung Moldovenesc, judetul Suceava? Vezi modele de parchet laminat, detalii despre produsele noastre si suna un reprezentant pentru a cere o oferta de pret. Oferim transport si montaj gratuit in Campulung Moldovenesc si celelalte localitati din judetul Suceava. Alege din gama noastra variata de produse pentru o pardoseala de calitate superioara in vanzare la un pret accesibil pentru fiecare.

Suna un reprezentant de vanzari la 0727.742.735

Parchetul laminat este ieftin, durabil, usor de instalat si de intretinut, oferind un raport calitate-pret excelent. Grosimea parchetului laminat variaza intre 6 si 12 mm. Placile de parchet laminat cu grosime mai mica, de 6, 7 sau 8 mm sunt recomandate pentru zonele din locuinta unde traficul nu este foarte intens: in dormitoare, birou, in holurile de interior. Pentru camera de zi, in bucatarie sau holul de la intrare, este recomandat sa alegeti parchet cu grosimea de minim 8 mm, preferabil 11 mm.

Produse parchet laminat:

  • Parchet laminat Egger Classic – 8mm – clasa 31
  • Parchet laminat Egger Classic – 8mm – clasa 32
  • Parchet laminat Egger Large – 8mm – clasa 32
  • Parchet laminat Egger King Size – 8mm – clasa 32
  • Parchet laminat Egger Clasic – 11 mm – clasa 33
  • Parchet laminat Egger Medium – 11mm – clasa 32

Firma noastra va ofera: transport gratuit, montaj gratuit si certificat de garantie montaj 5 ani! Echipa noastra este formata din profesionisti in montajul parchetului si a usilor de interior. Colaboram cu firme de top european: parchet EGGER pret ieftin, CLASS Bambus. Montam parchetul laminat in spatii de locuit, parchet pentru bucatarie sau dormitor, in scoli, avem parchet pentru birouri, pensiuni, restaurante, sali de fitness si spatii de joaca pentru copii.

Pardoselile laminate EGGER cu marcajul Aqua+ se preteaza in mod deosebit pentru bucatarii, bai, precum si zone de intrare si holuri, datorita prelucrarii de inalta calitate si a duratei lungi de viata. Pardoseala este curata si igienica, se poate curata usor cu ajutorul unui curatitor cu aburi si nu se umfla. Pardoselile laminate EGGER Aqua+ sunt rezistente la umezeala si se pot monta flotant. Pentru produsele utilizate in domeniul privat se ofera garantie pe viata.

Lasa un comentariu