Share

Seminee Bacau – Modele si constructie sobe

 

Cauti seminee Bacau? Aici gasesti modele de seminee in Bacau, Romania si mesteri constructie semineu. Apeleaza la un meserias profesionist care iti poate construi un semineu potrivit locuintei tale.

Suna acum la 0723 265 503 pentru a lua legatura cu mesterul Raducea Raducanu, pentru a afla detalii si pentru a cere oferta de pret.

Modele seminee BacauModele de seminee: in functie de preferinta Dvs. pentru focarul de semineu, mesterii nostri va pot construi seminee moderne sau seminee rustice, clasice personalizate sau sobe tip semineu cu serpentina, si puteti alege din modelele deja construite si pentru alti clienti.

Pentru diverse constructii, cum ar fi gratare de gradina, sobe sau seminee, va recomandam pentru Bacau  mesterul sobar Raducanu. Probabil ati mai auzit despre acesta, daca v-ati interesat cine a mai construit sobe in Bacau.

Trebuie sa stiti ca sobele din teracota se pot construi in mai multe marimi si modele, in functie de scopul acestora, de amplasament si necesarul de caldura pe care trebuie sa il asigure.

Mesterul mai poate executa si gratare zidite din caramida, gratare de gradina acoperite, barbecue sau grill, gratare de curte, sobe cu plita pe lemne, cuptoare de pizza, rotisoare cu actionare electrica, seminee de gradina, gratare traditionale, gratare de caramida Bacau si alte orase din Romania. Pentru a afla daca poate veni la domiciliu, sunati la numarul de telefon afisat.

2 Comentarii la acest articol

  1. Coman Mariana

    Caut sobar pentru a darama o soba de teracota model vechi, foarte frumoasa si in perfecta stare, pt a salva teracota. Noua teracota nu ne mai trebuie si pacat sa punem barosul pe soba. Daca ii trebuie cuiva cu mare drag.

    Răspunde

Lasa un comentariu