Share

Tamplarie Schüco Focsani la comanda

Cauti tamplarie Schüco in Focsani, judetul Vrancea? Comanda tamplarie Schüco din PVC, aluminiu si otel, descopera lista de preturi pentru elemente de tamplarie precum ferestre si usi. Alege calitatea germana pentru locuinta ta!

Suna acum la (+4) 0727.742.735

Alegeti tamplaria PVC Schuco in Focsani sau alte localitati din judetul Vrancea pentru a salva din consumul de energie! Aveti nevoie de termopane pentru propria locuinta? Schuco, sau altfel cunoscuta ca si firma Schueco este un producator german de ferestre, usi si glisante, lider in Europa si specializat in tamplarie din PVC si aluminiu. Produsele pot fi consultate in catalogul Schuco. Termopanele Schuco sunt folosite de milioane de oameni din intreaga lume, deoarece ofera cele mai inalte cerinte de proiectare, confort, siguranta si eficienta energetica.

Suna un agent de vanzari pentru: preturi tamplarie aluminiu Schuco, preturi tamplarie PVC Schuco si pentru a afla alte informatii referitoare la produse.

Executam si montam: sisteme ferestre din PVC, ferestre din aluminiu, ferestre din otel si otel inoxidabil, ferestre pliant – glisante si glisante din aluminiu, feronerie marca proprie pentru ferestre, accesorii de sistem, sisteme usi.

  • sisteme ferestre: ferestre din aluminiu, ferestre din otel, ferestre din otel inoxidabil, ferestre din PVC, ferestre glisante din aluminiu, ferestre pliant-glisante din aluminiu, feronerie pentru ferestre, accesorii de sistem.
  • sisteme usi si porti: usi din aluminiu, usi din otel, usi din otel inoxidabil, usi din PVC, usi liftante si glisante din aluminiu, usi liftante si glisante din PVC, usi pliant-glisante din aluminiu, porti pliante si glisante din otel, feronerie pentru usi, accesorii de sistem.

Beneficii ferestre PVC Schuco:
Aceste ferestre au izolare fonica si termica superioara fata de alte produse ale firmelor din industrie. Armatura interioara din otel sau aluminiu ofera o rezistenta ridicata antiefractie, pastrand in acelasi timp un aspect placut si modern. Mecanismele de feronerie cu manere blocabile si puncte de inchidere multiple, ofera o modalitate usoara si eficienta de securizare a locuintei. Ferestrele sunt prevazute cu sisteme pentru aerisire, chiar si atunci cand ferestra e inchisa. Se face ventilatie automata (care asigura un aport constant de aer proaspat), prin ventilatoarele integrate, ce asigura ca factorii alergeni (praf, polen, fum, etc) sa
ramana in afara locuintei. Tipurile de ferestre din PVC Schuco sunt: Schuco Corona AS 60, Schuco Corona CT 70, Schuco Corona SI 82. Acestea au 5 si 6 camere. La un profil cu o adancime de constructie de 82 mm, coeficientul de transfer termic al ferestrei Uw poate ajunge pana la 0,74 W/m2K. Ferestrele au o durata de viata indelungata si astfel arata ca noi, dupa multi ani de la montaj, cu un minim de intretinere.

Schüco Corona AS 60

Fereastra Corona AS 60, este un sistem care indeplineste toate cerintele unei ferestre contemporane din PVC. Cu adancimea sa de constructie de doar 60 mm vine ansamblat cu o garnitura de bataie, sistemul atingand valori deosebite la cele mai inguste latimi vizibile.

Schüco Corona CT 70

Sistemul de PVC Corona CT 70, se bazeaza pe un profil cu 5 camere. Principala caracteristica este izolarea termica excelenta cu o latime ingusta.

Schüco Corona SI 82

Sistemul de ferestre Corona SI 82 cu 6 camere, dispune de trei plane de etansare si armarea din otel de 2mm. In acest mod, indeplinesc cerinte economice si se pozitioneaza la standarde superioare unei ferestre pentru o casa cu consum energetic redus.

Avantaje ferestre din aluminiu Schuco:

Ferestrele din aluminiu ofera o gama larga de avantaje, dintre care enumeram: intretinere usoara,
protectie, antifoc, antiglont, antiefractie, o izolare termica si fonica deosebita. Sunt disponibile in
toate nuantele RAL (tamplarie alba, maro, stejar auriu, moriche, antracit, etc).

Seria Schüco AWS 60 este sistemul de ferestre compact, la care toate componentele provin din aceeasi sursa: profile, feronerie, garnituri si materiale de montaj.

Schüco AWS 70 este un sistem de ferestre pentru exigente crescute, cu numeroase solutii pentru elementele finite. Ofera izolare termica imbunatatita la 70 mm adancime, avand valori Uf de 1,7 W/m2K (latime vizibila 117 mm).

Stiati ca?

Schuco este primul producator de profile PVC care a patentat propriul sistem de feonerie.

Feroneria Schuco este singura care nu rugineste. Schüco transforma feroneria ascunsa, ce are un mare grad la
coroziune, intr-un nou standard de piata, pastrand performantele tehnice ale feroneriei aplicate.

Feroneria originala Schuco este singura care nu necesita intretinere speciala.
Se ofera un mecanism compus din elemente tratate electrostatic care se imbina perfect cu elemente din
poliamida si astfel creaza un ansamblu unitar ce nu necesita intretinere speciala in timp.

Folosim sticla 4 anotimpuri, float, lowe, satinata, de la producatori lideri in domeniu, cum sunt: Saint Gobain, Olin.

Lasa un comentariu